Hovězí na žampionech

Hodnocení:

Kategorie: Maso > Hovězí maso

Datum vložení: 23.04.2015

Postup přípravy receptu

Do wok pánvičky nakapeme trošku olivového oleje. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Přidáme na nakrájenou cibuli a restujeme. Po chvíli vložíme na kostičky nakrájené hovězí maso a orestujeme ze všech stran. Po zatáhnu tí masa přidáme žampiony a zalijeme vodou nebo vývarem. Po chvíli přimícháme na kolečka nakrájený pórek. Vložíme sítko nebo punčochu s kořením (pepř celý, nové koření) - bude se nám pak lépe vyndavat a dusíme do změknutí masa a vypaření většiny vody. Není třeba zahušťovat moukou.
Jako přílohu jsem volila rýži s pórkem a šalotkou.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 500g hovězího zadního masa
  • 500g žampionů
  • 1 velká cibule
  • 3/4 pórku
  • nové koření, pepř celý, mletý kmín
  • sůl
  • olivový olej

Doba přípravy: 120 min.

Počet porcí: 2-3

3.0 0

Komentáře k receptu Hovězí na žampionech

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se