Postup přípravy receptu
V hrnci na másle s trochou olivového oleje orestujeme měkké špičky chřestu. Pár minut opékáme, aby změkly. Poté vyjmeme a vložíme nadrobno nakrájenou šalotku s česnekem. Po deseti minutách přidáme pokrájený chřest a opékáme dalších 10 minut. Přimícháme špenát, zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem a dle chuti osolíme. Podáváme s pošírovaným vejcem a orestovanými špičkami chřestu.POŠÍROVANÉ VEJCE:
V menším hrnci přivedeme osolenou vodu k varu. Pomalu do hrnce vlijeme vyklepnuté vejce a vidličkou rychle obalujeme žloutek bílkem. Vaříme cca 2 minuty, aby zůstal žloutek měkký a bílek tuhý.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.