Postup přípravy receptu
KORPUS:Bebe sušenky rozemeleme, smícháme se změklým máslem a vyložíme dno dortové formy. Dáme do ledničky na 30 minut.
KRÉMOVÁ VRSTVA:
Do 100ml vlažné vody vsypeme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat. V rendlíku pomalu zahříváme - směs se však nesmí vařit! Odstavíme a postupně přidáme cukr s vanilkovým cukrem, krémový sýr, zakysanou smetanu a šťávu z limetky. Vše důkladně promícháme. Směs vyšleháme, vlijeme na korpus a uložíme na 2 hodiny do lednice.
ŽELÉ:
do 100ml vody vsypeme zelené potravinářské barvivo a šťávu z limetky. Vsypeme balíček želé, důkladně promícháme a uvaříme dle návodu. Polijeme vršek cheesecaku (stačí tenká vrstva, nemusí se dávat celé).
Uložíme do lednice na 4 hodiny, aby vrstvy dokonale zchladly. Poté zdobíme limetkami a podáváme :-)
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.