Postup přípravy receptu
Pstruhy si vyfiletujeme.Odřízneme hlavu a po páteři směrem k ocasu pstruha seřízneme filety. Pinzetou vytáhneme zbylé kosti.
Takto připravené filety osolíme a opepříme.
RESTOVANÁ CUKETA S RAJČÁTKY:
Šalotku očistíme a nakrájíme na kolečka. Rozpálenou pánev pokapeme olivovým olejem, necháme ještě chvíli rozehřát a orestujeme šalotku. Po chvíli vložíme cuketku pokrájenou na kostičky. Osolíme a opepříme. Až cuketa trochu změkne, přidáme cherry rajčátka a promícháme.
PSTRUH:
Necháme rozpálit pánev. Pokapeme olivovým olejem a až se olej rozpálí, přidáme filety kůží dolů. Chvíli restujeme a poté obrátíme. Přidáme lžíci másla, zastříkneme citronovou šťávou a přidáme čerstvou petrželku.
Rybu na talíři servírujeme kůží nahoru.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.