Postup přípravy receptu
Jatýrka:Na olivovém oleji orestujeme 2 nadrobno nakrájené cibulky. Přidáme krůtí játra a orestujeme z obou stran. Přidáme mletý kmín, sladkou papriku, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Přidáme nadrobno nakrájenou čili papričku a ostrý kečup. Až budou jatýrka měkká, vložíme poslední nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme majoránku a osolíme.
Rýže:
Na olivovém oleji orestujeme rýži. Přidáme pepř,sůl a podlijeme vroucí vodou. Do půlky cibule napícháme hřebíčky, vložíme k rýži a za občasného míchání vaříme.
Do rýže vmícháme pažitku a podáváme s jatýrky, které také pažitkou ozdobíme.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.