Tataráček z tuňáka s avokádem
Kategorie: Maso > Ryby
Datum vložení: 28.09.2016
Postup přípravy receptu
Čerstvého tuňáka nožem naškrábeme nebo pokrájíme na malé kousky. Přidáme nadrobno pokrájené avokádo, šalotku a černé olivy (vše na malé kousky). Dochutíme dijonskou hořčicí, koriandrem, šťávou z limetky (popř. citronu), solí a pepřem.
Jako přílohu doporučuji rozpečenou bagetku s bazalkovým pestem. Stačí potřít a péci na 190°C cca 15-20min dle typu trouby.
Autor: KačkaB
Celkem: 171 receptů
Ingredience
- TATARÁČEK
- 350g čerstvého tuňáka
- 2 zralá avokáda (ready to eat)
- 10 černých oliv
- 3 šalotky
- čerstvý koriandr
- dijonská hořčice na dochucení (cca 3 lžičky)
- šťáva z limetky nebo citronu
- sůl, pepř
- BAGETKA:
- 2 tmavé bagetky
- bazalkové pesto (olivový olej, česnek, čerstvá bazalka)
Doba přípravy: 30 min.
Počet porcí: 2-3
3.0
0
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.