Postup přípravy receptu
Den před vařením polévky si namočíme cizrnu.Na olivovém oleji si zpěníme cibulku. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a řapíkatý celer a restujeme. Po chvíli přidáme česnek a následně na kostičky pokrájené maso a cizrnu. Vložíme koření - římský kmín, skořici, červenou papriku (případně chilli) a bobkový list. Přidáme rajské pyré, cukr a zarestujeme. Podlijeme vodou, vložíme hovězí kosti a minimálně hodinu vaříme do změknutí všech ingrediencí.
Přidáme červenou čočku a spařená, oloupaná a pokrájená rajčata. Vložíme hrst posekané petrželky a koriandru a vaříme do změknutí čočky.
Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Na talíři ozdobíme čerstvou petrželkou, koriandrem a citronem.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.