Španělské LOW CARB ptáčky

Hodnocení:

Kategorie: Low Carb

Datum vložení: 03.03.2020

Postup přípravy receptu

PTÁČKY:
Jednotlivé plátky masa osolíme, opepříme a rozprostřeme slaninu, přidáme 1/4-1/2 vařeného vajíčka, kousek šalotky a na hranolky nakrájené kyselé okurky. Zavineme nití do špalíčku.

OMÁČKA:
Na tuku orestujeme ptáčky ze všech stran a poté vyjmeme a dáme bokem. Do pánvičky vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme pokrájené kyselé okurky a vařená vajíčka a restujeme. Osolíme, opepříme, přidáme dijonskou hořčici a promícháme. Zalijeme vodou, přidáme ptáčky a do změknutí masa dusíme pod pokličkou. Po změknutí masa ptáčky opět vyjmeme a omáčku ponorným mixérem rozmixujeme. Ptáčky vložíme zpět do omáčky, aby se prohřály.
Jako přílohu doporučuji konjakovou rýži.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • PTÁČKY:
  • 6 plátků hovězího masa
  • 9 plátků anglické slaniny
  • 2 vejce vařené natvrdo
  • 6 menších kyselých okurek
  • 2 střední šalotky
  • sůl, pepř
  • OMÁČKA:
  • 1 větší cibule
  • 3 vejce vařené natvrdo
  • 6 menších kyselých okurek
  • 1 větší lžíce dijonská hořčice
  • řepkový olej nebo ghí (přepuštěné máslo)
  • sůl, pepř

Doba přípravy: 120 min.

Počet porcí: 3

3.0 0

Komentáře k receptu Španělské LOW CARB ptáčky

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se