Postup přípravy receptu
TĚSTO:Všechny suroviny vypracujeme a necháme přes noc v ledničce uležet. Následně si těsto rozdělíme na části po cca 14ti gramech. Trubičku nejprve potřeme těstem, aby klouzala a následně každou část těsta rozválíme trubičkou a následně zabalíme na trubičky. Skládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 160°C cca 10minut. Následně trubičky sundáme z kovových formiček. Po vychladnutí máčím konce trubiček v čokoládové polevě.
ČOKOLÁDOV POLEVA:
V hrnečku rozpustíme čokoládu s máslem a cukrem. Následně v nich trubičky namáčíme a necháme ztuhnout v ledničce.
KRÉM:
Ve vodní lázni vyšleháme žloutky, smetanu, cukry a vanilkový lusk. Následně po vychladnutí přidáme máslo a vyšleháme do pěny. Pomocí cukrářského sáčku plníme trubičky. pokud by byl krém málo pevný, je možno přidat máslo, více vyšlehat, případně do šlehačky přidat ztužovač.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.