Salát z červené řepy

Hodnocení:

Kategorie: Studená kuchyně > Saláty

Datum vložení: 27.02.2015

Postup přípravy receptu

Uvařenou červenou řepu (cca 2 hodiny v hrnci nebo 30min v papiňáku) oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Přidejte sterilovanou mrkev s hráškem (vodu předtím slijte) a nakrájené kyselé okurky na kostičky. Ochuťte olivovým olejem, solí, pepřem a citronem a nechte v ledničce uležet – chutě se krásně spojí. Salát před servírováním posypte sýrem nebo nakrájeným natvrdo uvařeným vajíčkem.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 3 středně velké červené řepy
  • 1 konzerva sterilované mrkve s hráškem
  • 5 velkých kyselých okurek
  • olivový olej, sůl, pepř, citron

Doba přípravy: 60 min.

Počet porcí: 2

3.0 0

Komentáře k receptu Salát z červené řepy

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se