Dančí ragú

Hodnocení:

Kategorie: Maso > Zvěřina

Datum vložení: 01.03.2015

Postup přípravy receptu

Na tuku zpěníme cibulku. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a podlijeme červeným vínem. Následně osolíme a vložíme ostatní koření v sítku nebo v punčoše (aby se nám pak lépe vyndavalo). Přilijeme vodu a necháme dusit do změknutí masa. Nakonec přidáme na dochucení 2 lžíce brusinkového džemu. A přebytečnou vodu necháme odpařit.

Jako přílohu jsem volila bramboráčky :-)

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 600g dančího masa
  • 150g anglické slaniny
  • 2 větší cibule
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • kus celeru
  • červené víno
  • brusinkový džem
  • sůl, pepř
  • jalovec, nové koření, bobkový list
  • olej nebo sádlo

Doba přípravy: 150 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Dančí ragú

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se