Chlebíčky a la humr

Kategorie: Studená kuchyně > Chuťovky a předkrmy
Datum vložení: 02.03.2015
Postup přípravy receptu
Nejdříve si připravíme pomazánku.
Podusíme si (případně ve vodní páře upravíme) filé a kořenovou zeleninu do změknutí. Filé vidličkou rozmačkáme, smícháme s kořenovou zeleninou a přidáme majonézu. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.
Pomazánku mažeme na veku a zdobíme citronem, kapií a petrželkou.
Autor: KačkaB
Celkem: 171 receptů
Ingredience
- 1 větší veka
- POMAZÁNKA:
- 150g rybího filé
- 165 najemno strouhané kořenové zeleniny (nebo mražená svíčková směs)
- 165g majonézy
- sůl, pepř
- OZDOBA:
- citron
- kapie
- petrželka
Doba přípravy: 45 min.
Počet porcí: 10-12 ks
3.0
0
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.