Postup přípravy receptu
Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme spolu s vejcem do mletého masa. Okořeníme, smícháme a naplníme vyčištěné papriky.Připravíme si základ omáčky. Na másle zpĕníme cibulku a poté přidáme hladkou mouku. Vložíme rajské pyré nebo protlak a ještě chvíli restujeme. Pak zalijeme horkou vodou. Vložíme sítko nebo punčochu s kořením (pepř celý, nové koření, bobkový list) - bude se nám pak lépe vyndavat. Do základu omáčky přidáme papriky a vaříme pod pokličkou cca 1 hodinu. Poté papriky vyndáme, omáčku osladíme, přidáme hovězí bujon a skořici. Omáčku rozmixujeme nebo propasírujeme a můžeme podávat.
Jako přílohu doporučuji těstoviny, rýži nebo houskový knedlík.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.