Kuřecí celerové karbanátky

Hodnocení:

Kategorie: Low Carb

Datum vložení: 11.03.2015

Postup přípravy receptu

Kuřecí maso nameleme a naložíme ho do marinády.

MARINÁDA:
olivový olej, 2 žloutky, kurkuma nebo kari, drcený kmín, sůl, pepř

Celer nastrouháme a smícháme se směsí kuřecího masa a marinády. Tvoříme placičky, které restujeme na pánvičce z obou stran. Doplníme zeleninkou a můžeme podávat.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky
  • 1 velký celer
  • 2 žloutky
  • olivový olej
  • kurkuma nebo kari
  • drcený kmín
  • sůl, pepř

Doba přípravy: 60 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Kuřecí celerové karbanátky

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se