Hovězí guláš

Hodnocení:

Kategorie: Maso > Hovězí maso

Datum vložení: 23.03.2015

Postup přípravy receptu

Na sádle orestujeme najemno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu. Přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené maso. Přidáme ostatní koření a počkáme, až maso pustí trochu vody. Až se šťáva odpaří, zaprášíme moukou a dolijeme vývarem nebo vodou. Dusíme do úplného změknutí masa.

Podáváme s knedlíkem, těstovinami nebo rýží.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 750g hovězí kližky nebo plecka
  • 80g anglické slaniny
  • 250g cibule
  • mletá sladká paprika
  • majoránka, kmín
  • česnek
  • sůl, pepř
  • sádlo
  • hladká mouka nebo starší chléb na zahuštění

Doba přípravy: 150 min.

Počet porcí: 5

3.0 0

Komentáře k receptu Hovězí guláš

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se